onsdag den 2. maj 2012

a cup of the PLEASE

 Som jeg før har nævnt på bloggen drikker jeg ikke kaffe. Men elsker THE!! Ovenfor ser I mine absolutte the favoritter. Chai The fra A.C. Perch, Power Chai og Kvæde te. Når det skal gå hurtigt (eksmepel vis om morgenen), foretrækker jeg Pickwicks straweberry eller blackcurrant. Har I nogle the-favoritter jeg SKAL prøve?

6 kommentarer:

  1. Pickwicks lakrids the er et hit :) Du blir afhængig hvis du prøver den :D
    Og ellers Grøn the med ingefær fra Kusmi te + deres dåser er virkelig smukke at have stående som pynt :)

    SvarSlet
  2. Er selv ret vild med den fersken/hyben the som Pickwick vidst også laver - og så har Søstrene Grene også en suveræn en, der minder om chai the :)

    SvarSlet
  3. Pukka The er klart mine yndlingser. Synes alle deres varianter, som jeg har smagt, er rigtig gode. Ydermere, så er jeg helt tosset med lakridsthe!

    Jeg deler din holdning - the er bare ganske uundværligt.

    SvarSlet
  4. Pickwicks chai latte the smager helt fantastisk, hvis det skal gå stærkt:) og så er der rooibush vanillethe, som er min helt store favorit. Den er stærkt vanedannende;):)

    SvarSlet
    Svar
    1. Vidste ikke at Pickwick havde en chai latte, den må jeg ud at lede efter :)

      Slet
  5. Fedt fedt fedt!! Tusind tak for alle jeres gode foreslag.. Lakrids the, har jeg ikke smagt, så det må jeg heller få afprøvet :))

    SvarSlet

Jeg finder mine billeder på nettet eller tager dem selv. Dem jeg finder på nettet, ejer jeg ikke rettighederne til. Hvis der skulle opstå nogle komplikationer over min brug af billederne, fjernes de selvfølgelig, send mig blot en mail, og de vil være fjernet indenfor 24 timer. /Dorte