torsdag den 15. december 2011

Quadratisch. Praktisch. Gut.


Ovenfor har jeg samlet mine "praktiske" eller som nogle ville kalde dem "kedelige" og "fornuftige" julegaveønsker :) Har I nogle praktiske ønsker til jul?
  
Mørter med støder i granit Jamie Oliver
Æggedeler Normann
Hvidløgspresser Cook & Baker
Ildfaste fade Le Creuset
Mega Mussel krus Royal Copenhagen
Toiletspand Vipp
Toaster OBH
Platinum frokost tallerken Royal Copenhagen
Stempel tekande Bodum 

5 kommentarer:

  1. Jeg kan bare ikke få mig selv til at ønske mig ting som disse.. Det bliver nok først, når jeg rigtigt står foran en flytning ;-)
    Men praktisk er det jo!

    xx

    SvarSlet
  2. Nu er jeg jo også en halvgammel dame;) he he.. Men du har ret det hjælper lidt, når man er flyttet hjemmefra :)

    SvarSlet
  3. Jep, lad os gøre det :-)
    Men vil du være venlig at følge mig via Bloglovin' så? For som du nok har hørt, så stopper GFC jo med at virke næste år, hæhæ.

    xx

    SvarSlet
  4. :) Jov selvfølgelig vil jeg det!! Er rygtet sandt?!? Sys' bare det er noget irriterende rod! Vi tar' Bloglovin i stedet :) Det er du også meget velkommen til at gøre hos mig ;)

    SvarSlet
  5. Hey tøser:) Har hørt at GFC kun stopper med at virke for bloggere der ikke bruger blogspot.. Nice!! Så slipper vi for det besvær:D Det er da os forvirrende!

    Det kongelige porcelæn er jo aaalt for lækkert:)

    SvarSlet

Jeg finder mine billeder på nettet eller tager dem selv. Dem jeg finder på nettet, ejer jeg ikke rettighederne til. Hvis der skulle opstå nogle komplikationer over min brug af billederne, fjernes de selvfølgelig, send mig blot en mail, og de vil være fjernet indenfor 24 timer. /Dorte