torsdag den 9. februar 2012

om to uger


.... er jeg på vej til sneparadis i Canazei ITALY!!!! FUCK, hvor jeg glæder mig :) Kan slet ikke fatte, at det allerede er 1 år siden, at vi sidst var af sted. Står I på ski tøser? Er i gode? Jeg har været af sted en 8 gange nu, og jeg er simpelthen bare blevet så bidt af det. Sys' selv jeg er lidt god :) hi hi... Ovenfor ser i lidt billeder fra de sidste par års skiferier.. Ihhh jeg kan slet ikke vente :)

5 kommentarer:

  1. Jeg har kun stået på langrend i min efterskole-tid. Synes nu det var flot natur, men ellers var det ikke vildt spændende - måske fordi jeg ikke helt kunne finde ud af det. Kæresten vil dog gerne på ski-ferie, men det er bare nemmere at tage på sommerferie. Intet nyt "overtøj" skal købes. ;-)

    SvarSlet
  2. Super fede billeder og hvor er jeg misundelig! Skiferien er sparet væk i år, selvom jeg virkelig gerne ville ned og ræse afsted på pisterne ;)

    SvarSlet
  3. Super lækre billeder! Jeg er ikke den store skisportsudøver, har faktisk kun prøvet den en enkelt gang, men det var sgu meget skægt.

    SvarSlet
  4. Tak tøser. Skiferie er helt sikkert en dyr ferie, men i mine øjne alle pengene værd! Købte nyt skitøj sidste år, så den post sparer jeg da i år:) Men det ender i hvert fald med en 10.000 pr. snude med hotel, kørsel, liftkort, mad og drikke.

    SvarSlet
  5. Ej, hvor gad jeg godt, at det var mig! Min mand og jeg har aftalt, at vi skal på skiferie med vores pige, når hun bliver 3/4 år. Så kan hun holde til lidt længere ture - skiferier er dyre, men det er altså bare en fed måde at holde ferie på, synes jeg... :) God tur, når du kommer dertil:)

    SvarSlet

Jeg finder mine billeder på nettet eller tager dem selv. Dem jeg finder på nettet, ejer jeg ikke rettighederne til. Hvis der skulle opstå nogle komplikationer over min brug af billederne, fjernes de selvfølgelig, send mig blot en mail, og de vil være fjernet indenfor 24 timer. /Dorte