tirsdag den 7. februar 2012

valentine - hot or not?

Så er det Valentines Day om en uge!! Hvad synes I egentlig om Valentines Day - hot or not? Har I lagt nogle planer den dag? Min kæreste og jeg har aldrig været sammen på Valentines Day, men i år er vi det endeligt. Så vi skal i hvert fald have en romantisk aften! Ved ikke helt, hvad jeg vil overraske ham med endnu, men jeg finder nok på noget romantisk i løbet af ugen. Det kan være I har nogle gode ideer?

11 kommentarer:

  1. Har faktisk aldrig nogensinde husket valentines dag :-) Men underligt nok synes jeg at folk skriver om det overalt i år?? :O Lidt underligt..

    kram
    / universbys.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Min kæreste skal til håndbold på Valentines day, så jeg må være romantisk med nogen af tøserne i stedet :D Det bliver nok bare noget så kliche-agtigt som at gå ud og spise - men det synes jeg nu også kan være super hyggeligt :) - Må jeg spørge hvordan du laver de billede-collager, bruger du et særligt program, eller..?

    hrogfrudk.blogspot.com

    SvarSlet
  3. Nej Sandra - der er lidt hype om det i år!! he he.. Jeg har tit været på skiferie, så har heller ikke rigtig gjort noget ud af det førhen. Men i år skal det være!
    @ SoM: He he.. Tøserne er også bedre end ingenting!! Jeg laver skam bare mine collager i Word og ved hjælp af print screen. VOILA!!! PIECE OF CAKE :)

    SvarSlet
  4. Hvor er det en fin collage Dots:) Kan rigtig godt lide hjerterne på neglene.
    Jeg elsker valentinsdag, men har faktisk aldrig fejret det før rigtigt..
    Det er da smukt at amerikanerne har delikeret en dag i kærlighedens tegn ih<3

    SvarSlet
  5. Sikke en fin collage:):) Den giver mig jo helt lyst til at fejre Valentines Day og gå 'all in' med hjerter og ren amerikaner-glamour;):) Manden og jeg plejer ellers ikke at gøre noget særligt ud af den dag.. Vi har bryllupsdag den 10. februar, så der gør vi altid noget romantisk/dateagtigt i stedet:)

    SvarSlet
  6. Jeg kan godt lide idéen om dagen - det der med at fejre kærligheden.
    Ved godt mange ser på det, som en pengemaskine, men alligevel holder jeg nu lidt af dagen. Personligt har jeg lavet en gave til min kæreste, som jeg glæder mig til at give ham.. Rigtig meget endda :-D

    SvarSlet
  7. Tak tøser! Hvor er i søde!! Stort tillykke med bryllupsdagen om et par dage tøs! Håber I får en romantisk aften. Jeg synes det er fantastisk med en dag i kærlighedens tegn. Dem ku vi godt bruge flere af! Ej har du selv lavet gaven Debs!! Det er virkelig sødt! Ps tillykke med kæresten. Så dejligt for dig!

    SvarSlet
  8. Min kæreste og jeg skal i hvert fald fejre Valentins. Ud og spise, holde i hånden og på alle måder bare have det hyggeligt.
    Tak for den søde kommentar på min blog. Din blog er også super skøn, og jeg vil meget gerne følges ;-)
    Jeg følger i hvert fald dig nu. :-)

    Bjergafaerter.blogspot.com

    SvarSlet
  9. ihh det lyder rigtig romantisk!! Det var så lidt :) Og ej hvor er det bare skønt, at du har lyst til, at vi følges. Følger også dig nu :)

    SvarSlet
  10. Jeg havde helt glemt der var valentine dag snart. Nogle år har jeg fået blomster af mine kæreste, andre gange har jeg lavet noget til ham - et eller andet meget sukkersødt :P Jeg ved slet ikke hvad det skal blive til i år! :)

    SvarSlet
  11. Nårhh blomster er altid dejligt! eller chokolade :) hi hi... Jeg ved heller ikke, hvad jeg hitter på til kæresten endnu, men ja helt sikkert noget sukkersødt noget :) hi hi

    SvarSlet

Jeg finder mine billeder på nettet eller tager dem selv. Dem jeg finder på nettet, ejer jeg ikke rettighederne til. Hvis der skulle opstå nogle komplikationer over min brug af billederne, fjernes de selvfølgelig, send mig blot en mail, og de vil være fjernet indenfor 24 timer. /Dorte