fredag den 27. januar 2012

a colourful little thing

Den anden dag dukkede min bestilling op fra Nelly!! Weee :) Ovenfor ser I kjolen jeg postede et billede af i sidste uge. Er bare helt vild med den - elsker farverne, ærmerne og længden! Den blir' helt sikkert et hit i min sommergarderobe. Kjole er fra Nelly Trend (str. S) og kostede 175,- kr (halv pris). 

8 kommentarer:

  1. Elsker din kjole!!
    Fin blog :)

    SvarSlet
  2. Tusind tak Nynne! Håber du får lyst til at følge med :)

    SvarSlet
  3. Den er altså bare super fin til dig! Skønne farver - den bliver så fin til sommer!:)

    SvarSlet
  4. Tak tøs!!! Ja jeg elsker også bare farverne.. KOM NU sommer!! :)

    SvarSlet
  5. Jeg er farve forskrækket og ville sikkert se helt forkert ud i kjolen, men hvor er den flot til dig og du har også en pæn kulør til at bruge den :)

    SvarSlet
  6. He he.. Hvor er du sød - Tusind tak :) Men ja, kjolen kræver desværre lidt farve - kom forhåbentlig automatisk til sommer :)

    SvarSlet
  7. Nu har jeg flere gange set, at du har handlet på Nelly.com, så jeg vil lige vise dig dette tilbud på MyDeal, hvor du for 100 kr. får et værdibevis til Nelly på 300 kr. Jeg tænkte det måske kunne falde i din smag :-)

    http://mydeal.dk/deal/nelly?utm_source=dba_dm&utm_medium=email&utm_content=nelly.com&utm_campaign=dba_dm

    SvarSlet
  8. Ja, det har jeg.. Jeg vandt for et par mdr siden en konkurrence hos Nelly, hvor min præmie var 8000,- kr!!! Så jeg har fået shoppet lidt. TAK for tippet, det var sødt af dig!!

    SvarSlet

Jeg finder mine billeder på nettet eller tager dem selv. Dem jeg finder på nettet, ejer jeg ikke rettighederne til. Hvis der skulle opstå nogle komplikationer over min brug af billederne, fjernes de selvfølgelig, send mig blot en mail, og de vil være fjernet indenfor 24 timer. /Dorte